Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio Čentu i Zrenjanin

0
292

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio je OŠ ,,Branko Radičević’’ u Čenti gde je potpisao ugovor sa direktorom škole za sanaciju fiskulturne sale a nakon toga je u Kristalnoj dvorani otvorio 8. Inkluzivne igre bez granica.

U sklopu posete gradu Zrenjaninu pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio je sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem i saradnicima OŠ Branko Radičević u Čenti gde je i potpisan ugovor o sanaciji fiskulturne sale. U pitanju je značajna investicija koja će omogućiti da se sala dovede u funkcionalno stanje istakao je direktor škole Zlatko Bulić.

Nakon Čente pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio je sa čelnicima lokalne samouprave Kristalnu dvoranu gde je otvorio osme po redu Inkluzivne igre bez granica koje organizuje OSŠ ,,9.maj’’. On je tom prilikom izrazio zadovoljstvo što je imao priliku da prisustvuje jednoj takvoj  manifestaciji i dodao da je sa gradonačelnikom razgovarao da se manifestacija proširi i širom Vojvodine.

Direktorka OSŠ 9.maj Snežana Vukić podsetila je da je decembar mesec kada se tradicionalno organizuje manifestacija Inkluzivne igre bez granica koja svake godine okuplja sve veći broj gostiju.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez naglasio je prilikom posete da je Zrenjanin grad sportova, grad koji je dao olimpijske i svetske šampione i podsetio je na značajna ulaganja kada je u pitanju sportska infrastruktura što Zrenjanin čini još boljim mestom za treniranje i održavanje sportskih manifestacija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here