U Galeriji Centra za kulturu „Semberija“održan humanitarni koncert za Dušana Rajšića

0
129

U Galeriji Centra za kulturu „Semberija“ sinoć je održan humanitarni koncert za  Dušana Rajšića. Koncert su svojim prisustvom uveličali članovi Udruženja muzičara „Odeuma“, SPCD „Srbadija“,„Dječiji hor“ i Kamerni hor Pedagoškog fakulteta. Ovom prilikom prikupljeno je oko 1.020 KM. 

Mladi Bijeljine prikupili su sinoć PREKO 1000 maraka kao podršku u liječenju teško oboljelog sugrađanina, našeg bivšeg kolege, kamermana, Dušana Rajšića. Novac je prikupljen na humanitarnim koncertu koji su organizovali Udruženje “Odeum”, u saradnji sa Centrom za kulturu i Srpskim crkveno pjevačkim društvom “Srbadija”. Sinoć su nastupili Dječiji hor i Pjevačko društvo “Srbadija”, Kamerni hor Pedagoškog fakulteta i bijeljinski muzičari. Ukupno oko 120 izvođača.

U ime 60 članova Hora Pedagoškog fakulteta u Bijeljini student Dragana Vesić pozvala je sve ljude da budu humani i pomognu Dušanu u njegovoj najtežoj životnoj borbi.

Profesor Pedagoškog fakulteta Desanka Trakilović je istakla da Dušana poznaje iz vremena kad su sarađivali na realizaciji emisije iz kulture na lokalnoj tv satnici. .

Dušanu Rajšiću dijagnostikovan je rak debelog crijeva sa metastazama i potrebno je da nastavi liječenje u Njemačkoj. Svi koji žele  da pomognu mogu se javiti na telefon  +387 65 674 205 ili novac uplatiti na žiro račun 554 – 303 – 021105 – 01 – 05 u Pavlović banci.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here