Svečanim koktelom obeleženo 10 godina postojanja ZREPOK-a

0
110

Svečanim koktelom u Hotelu „Vojvodina“ obeleženo je 10 godina postojanja poslovnog udruženja ZREPOK. Ovom prilikom uručena su priznanja najznačajnijim saradnicima udruženja, kao i donacija u vrednosti od milion dinara, koju je dobila Opšta bolnica „Đorđe Joanović“.

U svečanoj sali hotela „Vojvodina“ organizovan je koktel kojim je obeležena decenija postojanja i rada poslovnog udruženja Zrenjaninski poslovni krug. Koktel je, pored članova ove organizacije, okupio i njihove saradnike, brojne privrednike iz grada, predstavnike medija, lokalne samouprave i javnih preduzeća i ustanova iz grada. Ono što je na početku postavljeno kao cilj delovanja ZREPOKa je poboljšanje privrednog ambijenta u gradu, a tom cilju ovo udruženje je sve bliže rekao je predsednik ZREPOK-a Budimir Jovanović.

Na koktelu su uručena priznanja institucijama sa kojima je ZREPOK ostvario značajnu saradnju u proteklih 10 godina. Priznanja su dobili: Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“, IKT Klaster, Osnovna i srednja škola „9. maj“ i Uniji poslodavaca Zrenjanin. Cilj ZREPOKA nije samo poboljšanje uslova u privredi u našem gradu nego i u svim oblastima života pa je tako na koktelu Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ uručena donacija u vrednosti od milion dinara, koja je uložena u obnovu IT sektora.

Jedan od osnivača ZREPOK-a, koji je sada zamenik predsednika udruženja, direktor kompanije „Gomex“ Goran Kovačević, rekao je da je ZREPOK jedinstvena organizacija koja okuplja privrednike koji su uspešni u svom poslu, koji su jake ličnosti, često i konkurenti, ali koji su radi više dobrobiti našli način da udruženo rade.

ZREPOK je osnovan 1. decembra 2009. godine na inicijativu Budimira Jovanovića, koji je tada okupio 9 najuspešnijih kompanija. Danas ovo udruženje okuplja 25 kompanija sa preko 5000 zaposlenih.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here