Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima najavljeno za 1. februar

0
110

Na konferenciji za medije, održanoj u multimedijalnoj sali gradske kuće, najavljeno je Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima, koje će 1. februara biti održano u Kristalnoj dvorani.

U multimedijalnoj sali gradske kuće organizovana je konferencija za medije na kojoj je najavljeno 29. Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima. O predstojećem takmičenju na konferenciji su govorili generalni sekretar SSGZ Vukosava Đapić Atanacković, trener i sekretar VK “Zreneks 1995” Vladimir Milošev i predsednik VK “Begej 1883” Dane Lužaić.

Državno prvenstvo na veslačkim ergometrima je prošle godine po prvi put održano u našem gradu i okupilo je oko 400 takmičara. I ove godine očekuje se veliki broj učesnika, a pored svih uzrasnih kategorija veslača priliku da se takmiče imaće i rekreativci i studenti.

Za veslački klub “Zreneks 1995” na ovom takmičenju nastupiće 8 veslača, a najviše se očekuje od Lava Adamova, koji će nastupiti u katedskoj kategoriji dok će za “Begej” nastupiti 11 takmičara. Kada je u pitanju ovaj klub najbolji rezultati očekuju se od Miloša Lavirca koji će se nadmetati u pionirskoj konkurenciji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here