Valentina Reković o cilju izlaska na izbore

0
366

Članica Udruženja ‚‚1 od 5 miliona‚‚ Valentina Reković je rekla da je cilj izlaska na izbore da Udruženje u Skupštinu unese vrednosti onoga što je potpisano u Sporazumu sa narodom.

Krajem januara 2020.godine članica Udruženja ‚‚1 od 5 miliona‚‚ Valentina Reković je saopštila stav Udruženja da će ono izaći na parlamentarne izbore u Srbiji. Time će udruženje, kako je rekla, sprečiti prevarante i trojance da opet prevare narod i pojedu nam još četiri godine života održavajući Aleksandra Vučića na vlasti. Šta se može očekivati od učešća Udruženja na izborima, pitali smo Valentinu Reković.

Kada su objavili da ‚‚1 od 5 miliona‚‚ izlazi na izbore, Valentina Reković je navela da se izborni uslovi u Srbiji nisu poboljšali, ali da je potrebno sprečiti neke stranke da uđu u parlament samo zbog državne “infuzije”. Ona je takođe tvrdila i da Udruženje raspolaže informacijama prema kojima neke od opozicionih stranaka potpisnica „Sporazuma sa narodom“, sa još nekoliko manjih pokreta, rade na tome da izađu na izbore.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here