Na Sajmu turizma predstavila se Turistička organizacija Opštine Novi Bečej

0
277

Zanimljivim štandom u vidu obale na Tisi  na Sajmu turizma predstavila se Turistička organizacija Opštine Novi Bečej koja je posetiocima sajma predstavila neke od najznačajnijih lokaliteta u ovoj opštini i nezaobilaznu manifestaciju „Velikogospojinski dani“

Na 42. Sajmu turizma u Beogradu, na nesvakidašnjem štandu, svoje turističke potencijale predstavila je Opština Novi Bečej. Ideja za štand potekla je od toga što je ova opština prepoznatljiva po keju na Tisi za koji misle da je najlepši na celom toku ove reke. Ideja je bila i podsetiti posetioce da u Novom Bečeju mogu uživati i u nautičkom sportu. Lokacije koje se potencijalnim posetiocima Opštine Novi Bečej nude jesu: Muzej traktora i Muzej poljoprivrede, kotarki i žitni magacin u Novom Miloševu, Muzej građanske kulture – Glavaševa kuća, prirodni rezervat za ptice „Slano Kopovo“ i ostaci benediktanskog spomenika Arača.

Ove godine manifestacija „Velikogospojinski dani“ biće održana od 20-23. avgusta i neće se poklapati sa drugim manifestacijama koje se održavaju tokom avgusta.

Tokom manifestacije „Velikogospojinski dani“ i ove godine posetioci će moći da učestvuju u takmičenju u kuvanju riblje čorbe, da uživaju u muzici tamburaških bandi, u kraft pivu, reviji paradnih zaprega, ali i u bogatom zabavno-muzičkom programu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here