Zrenjaninska gimnazija nastavu će izvoditi putem elektronskih gugl učionica

0
331

Od ponedeljka 23. marta Zrenjaninska gimnazija će nastavu izvoditi putem elektronskih gugl učionica.

Obaveštavaju se svi roditelji i učenici Zrenjaninske gimnazije da se skladu sa trenutnom situacijom i uputstvom Ministarstva prosvete nastava ne prekida, već se prelazi  na učenje na daljinu, Zrenjaninska gimnazija se opredelila  da od ponedeljka, 23. marta nastavu izvodi putem  elektronskih gugl učionica. Gugl učionica ima velike mogućnosti za postavljanje različitih sadržaja i lekcija, direktnu komunikaciju između učenika i nastavnika, zadavanja i vrednovanja zadataka i još niz drugih interaktivnih mogućnosti.

Trenutno nastavnici vredno rade na kreiranju virtuelnih učionica za sva odeljenja. Ono što je važno da znate je da je nastava obavezna za sve učenike i da će se pratiti i vrednovati njihov rad i angažovanje. Ovih dana će svi učenici od svojih nastavnika dobiti poziv da se priključe učionicama. Mole se učenici da to učine, a roditelje da ih podstaknu na praćenje nastave i izvršavanje obaveza.

Mada većina učenika dobro vlada savremenim tehnologijama, za njih je pripremljeno video uputstvo kako se koristi učionica. Ovo uputstvo kao i sva obaveštenja u vezi sa digitalnom nastavom nalaze se na sajtu Zrenjaninske gimnazije http://www.zrenjaninskagimnazija.edu.rs/

Sajt će se redovno ažurirati i sve relevantne informacije dobijaćete tim putem.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here