Kompanija Gomex vas obaveštava o vanrednom terminu kupovine nedeljom

0
391

U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno daljem razvoju situacije, kompanija Gomex d.o.o. obaveštava o novonastalim odlukama. Kompanija Gomex vas obaveštava o vanrednom terminu kupovine nedeljom. Svi maloprodajni objekti rade po radnom vremenu od 7:30 do 18:00 svakog dana, uključujući i nedelju.

Svi stariji od 65 godina koji imaju zabranu kretanja, moći će nesmetano da obave svoje kupovine u našem objektu Gomex Totalu na sdresi Marka Oreškovića bb u Zrenjaninu nedeljom u jutarnjim časovima od 04h do 07h.

Kao i u objektima: u Šapcu na adresi Oslobođenja br.5, u Pirotu na adresi Srpskih vladara br.92, u Sremskoj Mitrovici na adersi Bulevar Konstantina velikog br.50a, u Vršcu na adresi Trg Svetog Teodora bb.

U Gomex d.o.o. nije bilo potvrđenih testova zaposlenih na corona virus.

Snabdevanje maloprodajnih objekata se vrši na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda. Pozivamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisane distance između potrošača. Molimo cenjene potrošače da imaju razumevanje za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokavani provođenjem dodatnih higijenskih mera i procedura.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here