Prodavnice trgovinskog lanca “Gomex” i u narednom periodu dobro snabdevene

0
211

Kompanija „Gomex“ poručuje svojim potrošačima da je novo radno vreme prodavnica od 7 do 15h, da će u nedelju, 29. marta za penzionere biti otvoreno preko 170 prodavnica ovog trgovinskog lanca, kao i da je snabdevenost prodavnica odlična i da se sprovode sve mere dezinfekcije.

Iz kompanije „Gomex“ poručuju da se snabdevanje prodavnica, iako je bio veći udar kada su u pitanju brašno, toalet papir i sredstva za dezinfekciju, vrši uobičajeno i da nema najava dobavljača o ograničenoj isporuci bilo kog proizvoda. Postoje određeni problemi kada je u pitanju uvoz robe, ali to neće dovesti do većih problema u snabdevanju maloprodajnih objekata ovog trgovinskog lanca. Takođe poručuju da će cene ostati stabilne i u skladu sa Odlukom o ograničenju cena osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme. Ono što je najznačajnije jeste da u sistemu nema obolelih od koronavirusa te da svih 187 maloprodajnih objekata normalno radi, sa radnim vremenom od 7-15 časova. Gomex je za sugrađane starije od 65 godina u nedelju, 22. marta, od 4 do 7 časova, otvorio vrata svog prodajnog objekta „Total“ i još 4 maloprodajna objekta, a iduće nedelje, 29. marta, penzioneri će u istom terminu moći da pazare u preko 170 prodavnica kompanije „Gomex“.

Kao odgovorna kompanija „Gomex“  radi na prevenciji i zaštiti zdravlja svojih zaposlenih i svih svojih potrošača pa se iz tog razloga u svim objektima sprovode sve mere dezinfekcije. Radi lakšeg snalaženja kada je u pitanju bezbedno rastojanje između potrošača od 2m izlepljene su trake kod kasa na tim razmacima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here