168 prodavnica “Gomexa” biće otvoreno za starije od 65 godina u nedelju od 4 do 7 časova

0
215

Kompanija “Gomex” obaveštava kupce da će u nedelju, 29. marta, za starije od 65 godina, od 4 do 7 časova, biti otvoreno 168 prodavnica ove kompanije. Iz Gomexa preporučuju potrošačima da tokom kupovine nose zaštitne maske i mole za strpljenje i razumevanje zbog povremenog usporavanja rada.

Kompanija Gomex obaveštava sugrađane da će radno vreme svih maloprodajnih objekata ove kompanije do daljeg biti radnim danima i subotom od 7 do 15 časova i nedeljom od 8 do 15. Počevši od nedelje, 29. Marta, kompanija “Gomex” povećava broj objekata koji će nedeljom raditi za osobe starije od 65 godina u jutarnjim časovima, od 4 do 7 časova. Biće ih ukupno 168 a spisak se nalazi na sajtu www.gomex.rs.

Gomex poziva građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od 2m između potrošača.

Takođe preporučuje se potrošačima da kada dolaze u kupovinu po mogućnosti nose maske, prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru. Umesto maske može poslužiti bilo kakva improvizovana platnena ili papirna zaštita.

Gomex na kraju još moli potrošače da imaju razumevanja za povremena usporavanja rada u prodavnicama koja su uzrokovana sprovođenjem dodatnih higijenskih mera i procedura. Snabdevanje maloprodajnih objekata vrši se i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here