Dan posle hapšenja ekipe KTV televizije

0
967

Članovi ekipe KTV televizije, koji su juče uhapšeni pušteni su danas iz pritvora. U prilogu koji sledi čućete šta im se stavlja na teret, kako su bili tretirani u pritvoru i šta je povod ovog montiranog procesa koji se nastavlja novim saslušanjem već 31. marta.

Članovi ekipe KTV televizije, kamerman Robert  Bajtai i vlasnik televizije Danijel Radić privedeni su juče pod optužbom da prilikom boravka u gradskoj kući, u koju su otišli u potrazi za odgovorima od značaja za poljoprivrednike na našoj teritoriji, nisu koristili zaštitnu opremu niti su izvršili navodno obaveznu dezinfekciju, kao i da su u gradsku kuću ušli suprotno odluci kojom je propisano da bez dozvole ne može ući niko sem zaposlenih. Nakon  prvog saslušanja oni su pušteni iz pritvora, a kako su tamo tretirani i kako će proces biti nastavljen čućete u izjavi Danijela Radića.

Razlog za hapšenje, kao što se može zaključiti, nije bilo kršenje zdravstvenih propisa tokom epidemije nego politička odmazda zbog priloga kojima je televizija KTV razotkrila malverzacije u samom vrhu gradske vlasti, a čiji su glavni akteri predstavnici Srpsdke napredne stranke gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, ministar privrede Goran Knežević i njegov kum Nenad Karapandža.

KTV televizija ne posustaje i nastavlja sa svojom borbom za istinu, pravovremeno i objektivno izveštavanje sugrađana o svim kriminalnim radnjama u našem gradu i povezanosti predstavnika lokalne samouprave sa malverzacijama u svim oblastima društvenog života u Zrenjaninu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here