Obeležen Dan sećanja na žrtve šestoaprilskog bombardovanja Beograda 1941. godine

0
167

Ministar za rad, socijalna i boračka pitanja, Zoran Đorđević, prisustvovao je danas polaganju venaca na spomen-obeležje u Aleji žrtava bombardovanja Beograda 1941. godine na Novom groblju. On je zajedno sa predsednikom Skupštine grada Beograda podsetio na tragičnost i gubitak koji je zadesio Beograd tog dana. Ministar Đođrević je pritom, u vezi sa pandemijom koronavirusa obavestio javnost da je upućen u rad svih domova za stara lica kao i da su nadležni koji upravljalju svim domovima odgovorni i savesni.

Ministar za rad, socijalna i boračka pitanja, Zoran Đorđević obeležio je Dan sećanja na žrtve šestoaprilskog bombardovanja Beograda 1941. godine polaganjem venaca na spomen-obeležje. Đorđević je izjavio da ne smemo nikada zaboraviti agresiju koja je pogodila Beograd na početku Drugog svetskog rata, bez obzira u kakvoj se sada zdravstenoj situaciji Srbija nalazi. Vence je položio i Predsednik skupštine grada Beograda, Nikola Nikodijević.

Ministar za rad, socijalna i boračka pitanja, Zoran Đorđević, ovom prilikom je izjavio da je upućen u rad svih domova za stara lica, kao i da je upravljanje i državnih i privatnih domova povereno odgovornim osobama.

Resorno ministarstvo se brine i odgovara za građane koji koriste usluge domova za stara lica, a uz pomoć Ministarstva zdravlja će svaka odluka u trenutnoj i daljoj situaciji sa pojavom korona virusa biti na vreme usvojena i sprovedena.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here