BIG Zrenjanin šoping centar će u petak, 5. jula, biti epicentar muzičke euforije! Nakon dugog iščekivanja, Saša Kovačević se vraća u ovaj grad da još jednom zasija pod zvezdanim nebom i priredi spektakl koji će obeležiti leto.

Saznajte više o događaju i zabeležite ga u svoj kalendar!

Nezaboravan provod pod otvorenim nebom

Ponovnim dolaskom posle više godina, jedan od omiljenih izvođača naše scene, doneće nezaboravnu atmosferu i hitove koji su osvojili srca publike širom regiona. Koncert počinje u 20.30 časova, a fantastičan provod je zagarantovan uz pesme poput „Temperatura”, „Lapsus”, „Kako posle nas” i mnogih drugih.

Povedite prijatelje, porodicu ili voljenu osobu i uživajte u toploj letnjoj noći uz najbolju muziku u gradu. Ne propustite priliku da budete deo nezaboravnog događaja kao što je koncert Saše Kovačevića i doživite pravi letnji muzički spektakl! Ulaz je besplatan, a atmosfera će, nesumnjivo, biti za pamćenje.

Zabava za sve uzraste u BIG šoping centru

Ovaj koncert je samo jedan od mnogih razloga zašto je BIG Zrenjanin šoping centar omiljeno mesto za okupljanje cele porodice. Uz širok asortiman prodavnica u Zrenjaninu, restorana i zabavnih sadržaja, BIG nudi jedinstvenu kombinaciju vrhunskog šopinga i zabave za sve uzraste.

BIG Zrenjanin je poznat po organizaciji raznovrsnih događaja u Zrenjaninu koji pružaju zabavu i zadovoljstvo, čineći ga nezaobilaznim mestom za dobar provod i šoping.

Vidimo se 5. jula u BIG Zrenjanin šoping centru!