Predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je danas da se pritisci SAD na Srbiju pojačavaju i ulaze u veoma ozbiljnu fazu

0
109

Predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je danas da se pritisci SAD na Srbiju pojačavaju i ulaze u veoma ozbiljnu fazu, a da se to vidi kroz dolazak američkog zvaničnika Vesa Mičela koji je, prema rečima lidera radikala, došao da „uruči ultimatum“ Srbiji da ona prihvati ulazak Kosova u Ujedinjene nacije, kao i da pritisne državni vrh Srbije da se uvedu sankcije Rusiji.

 U obraćanju novinarima na konferenciji za medije koja je održana u holu Narodne skupštine, predsednik Srpske radikalne stranke je podsetio „da je Mičel doneo zahtev u kome se navodi da se traži“ slobodno učlanjivanje Kosova u međunarodne organizacije„.

Prof. dr Vojislav Šešelj je dodao da su „stvari veoma ozbiljne i da nema mesta čekanju, oklevanju i premišljanju. Jedini spas je u direktnom savezu sa Rusijom. Jedino Rusija može  sprečiti i odvratiti Amerikance od njihovih suludih planova na Balkanu“, zaključio je prof. dr Vojislav Šešelj.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here