U maloj Sali hotela Vojvodina, svečanim koktelom Zrenjaninski poslovni krug obeležio je 9 godina od otvaranja kancelarije Udruženja i zvaničnog početka rada

0
185

Zrenjaninski poslovni krug je udruženje koje je osnovano sa zadatkom da okuplja najuglednije i poslovno najuspešnije ljude koji su za mesto življenja i centar svojih poslovnih aktivnosti izabrali Zrenjanin i region Srednjobanatskog okruga. ZREPOK je nastao u drugoj polovini 2009.godine, a 19.januara 2010.svečano je otvorena kancelacija ZREPOK-a. Zrenjaninski poslovni krug slavi 9.godina od otvaranja kancelarije Udruženja, a svečani koktel bio je prilika kako bi se sumirali rezultati rada Udruženja u 2018.godini, prezentovao plan rada aktivnosti za 2019.godinu , a ovom prilikom predstavljen je i novi član i prijatelj Udruženja.Predsednik ZREPOK-a Dragoljub Bjeloglav sumirao je rezultate prethodne godine i istakao šta ih to očekuje u 2019.godini.

Članovi Zrepoka dodeljuju i povelju prijateljstva ljudima koji su uspešni i ugledni pojedinci, ostvareni u profesiji koju obavljaju i koji su uvaženi u našoj sredini. Ove godine Skupština Zrepoka odlučila je da Povelju prijateljstva uruči novinaru Đuri Đukiću koji se u svom poslu pokazao kao veliki profesionalac. U 2019.godini ZREPOK ima u planu da da svoj pun doprinos u afirmisanju Zrenjanina kao regionalnog obrazovnog centra, imajući u vidu potencijale koji u ovom gradu postoje kako po pitanju obrazovnih kapaciteta, tako i po mogućnosti zapošljavanja mladih i obrazovnih kadrova.

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here