Povodom predstojećeg 8.marta cvećara Jasmin nudi širok izbor rezanog i saksijskog cveća, cvetnih aranžmana, ruža u kutiji i još mnogo toga

0
276

Povodom predstojećeg 8.marta cvećara Jasmin nudi širok izbor rezanog i saksijskog cveća, cvetnih aranžmana, ruža u kutiji i još mnogo toga po veoma povoljnim cenama.

Cvećara Jasmin koja se nalazi u samom centru grada u Svetosavskoj broj 2 i ove godine će svojim bogatim asortimanom propratiti praznik kojem se raduju sve pripadnice lepšeg pola.Iz široke ponude rezanog i saksijskog cveća u cvećari Jasmin izdvajaju ruže, ljiljane,gerbere, orhideje, ljubičice, kalanhoje, dracene, anturijume, zamije i druge vrste saksijskog cveća. Ljubazno osoblje cvećare osmisliće za vas cvetne aranžmane raznih oblika i boja, kao i maštovitije cvetne aranžmane u korpama sa omiljenim slatkišima. Ispred JKP „Čistoća i zelenilo“ obratila se Danijela Tančić koja je rekla nešto više o ponudi cvećare pred predstojeći Dan žena.

Ukoliko niste do sada kupovali u cvećari Jasmin, pravo je vreme da postanete jedan od mnogobrojnih komitenata i kupaca koji im redovno ukazuju poverenje i uverite se u širok asortiman cveća, stručnost i ljubaznost zaposlenih i odaberete za vama drage dame najlepši cvetni poklon. Cvećara će povodom praznika raditi produženo 7. i 8. marta u periodu od 7-21h. Sve informacije mogu se dobiti putem telefona na broj 023/536-772.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here