Drugo po redu takmičenje u motociklizmu velika „ Nagrada Zrenjanina“, 2018, održana je u subotu i nedelju u industrijskoj zoni „ Jugoistok-Ečka

0
128

Drugo po redu takmičenje u motociklizmu Velika „ Nagrada Zrenjanina“, 2018, održana je u subotu i nedelju u Industrijskoj zoni „ Jugoistok-Ečka.

U subotu 15.septembra na licenciranoj stazi u Industrijskoj zoni  „ Jugoistok-Ečka“ svečano je otvorena moto trka pod nazivom “Nagrada Zrenjanina” 2018. Generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev, je u prisustvu predstavnika lokalne samouprave, velikog broja takmičara, ali i gostiju iz cele zemlje i inostranstva , svečano otvorio moto trku  “Nagrada Zrenjanina” 2018. Na više nego atraktivnoj  i verifikovanoj stazi  Industrijske zone „Jugoistok-Ečka”  dugoj  3000 metara, sa 9 krivina  koja pruža lep pogled kako takmičarima, tako i mnogobrojnoj publici, svi ljubitelji motociklizma mogli su da uživaju u moto spektaklu. Pored gostiju iz Rumunije, drugo po redu moto takmičenje „ Nagrada Zrenjanina“ ove godine, je okupilo  preko 50 takmičara iz, Beograda , Subotice, Niša, Sente, i drugih gradova `koji su se borili za pobedu, bodove i pehare. Moto trku su organizovali  AMSS, Moto Savez Srbije, Auto moto klub „ Petrovgrad“ uz pokroviteljstvo Grada Zrenjanina i podršku Ministarstva omladine i sporta. Veliku „Nagradu Zrenjanina“ svečano je otvorio generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev.

 

 

Direktor ovogodišnje moto trke Dejan Daničić, je predstavio program održavanja prvog takmičarskog dana i rekao  nešto više o samim takmičarima, a nakon održane prve trke, objavio je ko je osvojio  prva tri mesta u svim kategorijama.

 

Daničić je rekao da se i u nedelju,  drugog dana moto trke održala zanimljiva borba za tron, u četiri divizije i da se su predstavnici zrenjaninskog auto-moto kluba „ Petrovgrad“, pošteno borili i osvetlali obraz kao  domaćini. „Nagrada Zrenjanina“ održana ovog vikenda, se boduje za Nacionalni šampionat Srbije, kao i za Istočno-evropski šampionat i uticaće na generalni plasman .Lepo vreme i uzbudljiva takmičarska atmosfera, prijala je svim zaljubljenicima u moto sport, koji su tokom dva dana uživali u moto spektaklu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here