U knjižari Novosti najveći izbor školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu

0
117

Bliži se nova školska godina. U knjižari Novosti, na adresi Žitni trg broj 6, možete naći najveći izbor školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu.

Povratak u školske klupe nakon raspusta je sve bliži, a ukoliko razmišljate o školskom priboru knjižara Novosti na Žitnom trgu broj 6 je prava adresa za vas. Kao i svake godine ovde ćete pronaći najveći izbor rančeva i školskog pribora po veoma povoljnim cenama. U svom asortimanu knjižara poseduje rančeve sa omiljenim junacima iz crtanih filmova, anatomske rančeve, pernice, sveske, udžbenike, flomastere, drvene boje i još dosta toga. Ponudu je predstavila Vera Milojević, vlasnica knjižare Novosti.

Posetite knjižaru Novosti i uverite se u kvalitetan i širok asortiman koji je dostupan na adresi Žitni trg broj 6. Kada je reč o plaćanju, knjižara je izašla u susret mnogobrojnim kupcima, pa tako robu možete platiti gotovinom i tom prilikom vas očekuju posebne pogodnosti, a omogućeno je i odloženo plaćanje robe čekovima građana na više mesečnih rata, kao i administrativnom zabranom, takođe na više mesečnih rata. Svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji imaju karticu pogodnosti mogu je iskoristiti prilikom kupovine u knjižari „Novosti“. Radno vreme knjižare je radnim danima od 8 do 20h i subotom od 8 do 19h. Informacije se mogu dobiti putem telefona 533-438 i 521-644.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here