Po 14. put dodeljene nagrade Sportskog saveza grada Zrenjanina

0
140

U Baroknoj sali Gradske kuće održana je svečana dodela nagrada Sportskog saveza Grada Zrenjanina za 2019. godinu.

U Baroknoj sali Gradske kuće upriličena je svečanost na kojoj su po 14. put dodeljene nagrade Sportskog saveza grada Zrenjanina najuspešnijim sportistima, sportskim ekipama, sportskim stručnjacima, trenerima, sportskim radnicima, sudijama, sponzorima – donatorima, kao i propagandistima na teritoriji Grada Zrenjanina, a dodeljena su i posebna priznanja za ostvarene rezultate i doprinos afirmaciji sporta u 2019. godini. Svečanoj dodeli prisustvovali su čelnici lokalne samouprave, Srednjobanatskog upravnog okruga, pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu kao i predstavnici republičkih i pokrajinskih sportskih institucija. U ime Sportskog saveza grada Zrenjanina prisutnima se obratio predsednik Rajko Petrović.

Mate Nemeš, Sanja Mijatović i Aleksandra Rapaić izneli su svoje utiske povodom pomenute nagrade. Pored toga rekli su i šta ih očekuje u narednom periodu.

Na konkurs za dodelu godišnjih nagrada sportskog saveza pristigla su 62 predloga, a upravni odbor Sportskog saveza grada Zrenjanina izabrao je 30 dobitnika u 12 kategorija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here