U Kristalnoj dvorani održan tradicionalni Osmomartovski džudo turnir

0
284

U nedelju je u Kristalnoj dvorani održan tradicionalni Osmomartovski džudo turnir na kom je nastupilo 570 takmičara. Članovi džudo klubova „Proleter“ i „Banat“ osvojili su ukupno 13 medalja.

U Kristalnoj dvorani, u nedelju 8. marta, održan je 38. po redu međunarodni Osmomartovski džudo turnir u organizaciji džudo kluba „Proleter“. Turnir je ove godine okupio rekordan broj takmičara, njih čak 570 iz 6 zemalja. Ovo je najveći broj učesnika na ovom takmičenju od početka njegovog održavanja, a ovogodišnji turnir već sada konkuriše za titulu najmasovnijeg turnira u našoj zemlji u ovoj godini. Kada je u pitanju Srbija nastupili su svi klubovi i svi pripadnici nižih uzrasnih kategorija koji su imali pravo da se nadmeću na ovom takmičenju.

Članovi džudo klubova „Proleter“ i „Banat“ na ovo takmičenju ostvarili su odlične rezultate osvojivši 13 medalja. Zlatne medalje osvojili su: Lenka Stojanov, Milica Radaković i Ognjen Vukobrat, srebrnim odličjima okitili su se Lenka Stefanović, Anđela Petrović, Nikola Medan, Nemanja Ristić i Lea Liu dok su trećeplasirani bili Lena Kovačević, Vuk Tankosić, Nemanja Rajković, Kosta Cvejin i Anja Kuručev.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here