Brnabić – SNS se ne libi da na izborima pita građane šta misle o politici koju vodi

0
28

“Srpska napredna Stranka nikada nije bežala od izbora. Često su nas kritikovali da smo uvek spremni na izbore i da uvek idemo na vanredne parlamentarne izbore”, rekla je Brnabić.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je važno da se parlamentarni izbori održe na način koji neće ugroziti stabilnost Srbije. “To je podvukao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. A odluka će se doneti nakon njegovih sutrašnjih razgovora (u Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine) i nakon njegovog učešća na skupštini UN”, rekla je Brnabić odgovarajući na pitanje novinara o ceni parlamentarnih izbora. Ona je, prilikom otvaranja fabrike Hisense u Valjevu, napomenula da ne zna koliko koštaju vanredni izbori, ali da oni za nju nikada nisu pitanje novca, jer su najsvetija i najveća demokratska vrednost i načelo.

“Srpska napredna Stranka nikada nije bežala od izbora. Često su nas kritikovali da smo uvek spremni na izbore i da uvek idemo na vanredne parlamentarne izbore”, rekla je Brnabić. Dodala je da se SNS nikada ne libi da na izborima pita građane šta misle o politici koju ta stranka vodi i da li su zadovoljni njihovim radom i rezultatima. “Na žalost, imamo čitavu opoziciju koja je neozbiljna i neodgovorna. I leva i desna, koja ima samo jedan te isti cilj – kako se domoći vlasti”, ocenila je Brnabić.

Ocenila je da opozicija može da sarađuje zajedno ukoliko formira većinu, ma koliko se međusobno svađali. “Dakle glasate za jedne, glasate automatski i za druge. Glasate za leve, glasali ste i za desne. Glasate za Dveri, Zavetnike i Miloša Jovanovića – glasali ste za Ne davimo Beograd, Đilasa, Mariniku, Ćutu, Zelenoviča, Aleksića, Jeremića i sve ostale koliko ih ima na gomili”, rekla je Brnabić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here