Ogrev akcija do 13. septembra

0
87

Stovarište “Ogrev“ u najnovijoj nedeljnoj akciji izdvaja veliki izbor pločica, blok za zidanje, sobna vrata i još mnogo toga iz poznatog asortimana.

U stovarištima Ogreva, član  Keramika Jovanović grupe, možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu, kompletan gradjevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. U akciji koja će trajati do 13. septembra po izuzetno povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle.

Stovarišta Ogrev u Zrenjaninu možete pronaći na dve lokacije: u Železničkoj ulici BB i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u Ulici Vujuce Vujanova bb. Ukoliko želite da ih posetite u Zrenjaninu, to možete uraditi svakog radnog dana od 8 do 19h  kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7,30 do 15,30 h radnim danima i od 7,30 do 13,30 h subotom. Stovarište Ogrev nudi svojim potrošačima kupovinu kompletnog asortimana robe uz mogućnost dopreme robe do vašeg gradilišta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here