Svečano otvaranje manifestacije “Banatska bajka”

0
58

Uz prisustvo predstavnika grada Zrenjanina, kao I kulturnih institucija, svečano je otvorena manifestacija Banatska bajka, koja se održava drugu godinu za redom.

Manifestacija „Banatska bajka-leto u gradskoj bašti“ održava se po drugi put, I to u trajanju od 5. Juna do 19. Avgusta. Organizatori su Kulturni  centar Zrenjanina, Turistička organizacija Zrenjanina, IP Media 023 , a sve uz podršku grada Zrenjanina. U ovom periodu, svakim danom sem ponedeljkom, planirano je 66 programa namenjenih svim generacijama.  Uz nastup novosadskom Invikto benda, ova manifestacija I zvanično je otvorena.

U gradskoj bašti, petkom uveče, Turističke organizacije iz Srbije predstavljaće se svojim programima i ponudama,  I to : Soko Banja, Šabac, Valjevo, Petrovac na Mlavi, Osečina, Bela Crkva, Kikinda, Vršac. Ovog petak gost će biti Turistička organizacija iz Osečine. I zaista bogat I raznovrstan program očekuje nas I ovog leta u najlepšoj bašti u gradu, te, s toga, bitno je napomenuti da je ulaz na sva događanja besplatan I Slobodan za sve posetioce.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here