Vodovod i kanalizacija Zrenjanin – Priključenje meštana Stajićeva na kanalizacionu mrežu

0
104

Nakon provere rada crpne stanice i potisnog voda koji ide prema Ečki od 28. marta omogućeno je priključenje meštana Stajićeva na do sada izgrađenu kanalizacionu mrežu u ovom naseljenom mestu. U toku je izrada projektno tehničke dokumentacije za izgradnju kanalizacije u Aradcu, a raspisana je i javna nabavka za bušenje bunara na izvorištu u Melencima, Čenti i Farkaždinu.

Nakon provere rada crpne stanice i potisnog voda koji ide prema Ečki od strane JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, od ponedeljka 28. marta omogućeno je priključenje meštana Stajićeva na do sada izgrađenu kanalizacionu mrežu u ovom naseljenom mestu.

U toku je i izrada projektno tehničke dokumentacije za izgradnju kanalizacije u Aradcu. Raspisana je javna nabavka za bušenje bunara na izvorištu u Melencima, Čenti i Farkaždinu. Očekuje se da do kraja maja svi budu u funkciji čime će se unaprediti sistem vodosnabdevanja u pomenutim naseljenim mestima.

Bušenje novih bunara, njihovo opremanje i stavljanje u funkciju doprineće unapređenju sistema vodosnabdevanja u pomenutim naseljenim mestima odnosno obezbediće se dodatne količine vode stabilnog pritiska, koje će sa onom iz postojećih bunara biti dovoljne da zadovolje racionalne potrebe meštana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here