Iz gradske bašte krenula povorka fijakera koja najavljuje manifestaciju “Dani piva”

0
117

Tradicionalna povorka fijakera koja najavljuje manifestaciju Dani piva u Zrenjaninu zvanično je krenula iz Gradske bašte

Kao i svake godine, uoči početka najveće gradske manifestacije Dani piva, povorka fijakera koja poziva Zrenjanince na druženje krenula je iz Gradske bašte. Na taj način zvanično je najavljen početak manifestacije 33.Dani piva koja će i ove godine posetiocima pružiti raznovrsne programe na 15 lokacija. Svečanu povorku fijaker, uz muziku, ispratili su predstavnici Turističke organizacije grada Zrenjanina i čelnici lokalne samouprave. Ovogodišnja manifestacija obogaćena je i novim programima rekao je direktor Turističke organizacije Zoran Ljubotina i izrazio je nadu da će ove godine svi rekordi biti oboreni.

Tradicionalnu pivsku zdravicu izrekao je poznati zrenjaninski glumac Prvoslav Zakovski koji je šaljivim stihovima pozvao sugrađane na 33. Dane piva.

Krenuvši iz Gradske bašte povorka se uz kratko zadržavanje i točenje piva na Trgu slobode uputila u obilazak grada pozivajući Zrenjanince na manifestaciju. 33.Dani piva zvanično će biti otvoreni u utorak 28.avgusta na Žitnom trgu uz zdravicu i vatromet nakon čega se očekuju koncerti grupe Garavi sokak i Željka Vasića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here