Klub sportskih ribolovaca ,,Banat’’ iz Zrenjanina organizovao je tradicionalno sportsko takmičenje u ribolovu

0
271

Klub sportskih ribolovaca ,,Banat’’ iz Zrenjanina organizovao je tradicionalno sportsko takmičenje u ribolovu

U nedelju, 26.avgusta, na takmičarskoj stazi Brankovan, održano je tradicionalno sportsko takmičenje u ribolovu koje je okupilo 36 takmičara iz cele zemlje. Ovo je sedma godina kako se pomenuto takmičenje održava u organizaciji Kluba sportskih ribolovaca ,,Banat’’ iz Zrenjanina a treću godinu za redom predstavlja deo sportskog programa gradske manifestacije Dani piva. Ribolovci su se takmičili u disciplini fider a o propozicijama takmičenja nešto više je rekao član kluba sportskih ribolovaca ,,Banat’’ Igor Janjić.

Takmičenje je trajalo od 9 do 14h nakon čega je usledilo merenje ulova kao i proglašenje pobednika na jezeru ,,Čepel’’ na Peskari. Nenad Stanišić iz Obrenovca prvi put je učestvovao na pomenutom takmičenju i sa upecanih 7 925g osvojio je ubedljivo prvo mesto.

Takmičenje je organizovano u 4 sektora gde je učestvovalo 9 takmičara. Prvaci tih sektora su sledeći: prvo mesto osvojio je Nenad Stanišić iz Obrenovca, drugo mesto zauzeo je Vladimir Vujović sa upecanih 6 575g, treće mesto pripalo je Predragu Steviću iz Niša sa 4 550g i četvrti najbolje plasirani je Ljubinko Vuković iz Beograda sa upecanih 4 305g

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here