Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić upriličio je prijem za rukovodstvo i članice kuglaškog ženskog kluba “Kristal”

0
130

U Plavom salonu Gradske kuće, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić upriličio je prijem za rukovodstvo i članice kuglaškog ženskog kluba “Kristal”, osvajačice Super lige Srbije u kuglanju za žene.

Kuglaški klub ,,Kristal’’ iz Zrenjanina prvi put u svojoj istoriji osvojio je titulu prvaka države. Tim povodom upriličen je prijem u Gradskoj kući gde je članove kluba dočekao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima. On im je ovom prilikom čestitao na velikom uspehu dodavši da će grad pružiti podršku klubu ,,Kristal’’ u narednom periodu.

Kuglašice iz Zrenjanina uspele su da nadmaše velikog rivala, ekipu Srema iz Rume, a u poslednjem kolu savladale su Bačku iz Novog Sada i osvojile laskavu titulu. O postignutom uspehu govorila je Marija Kresović, trener kuglaškog kluba ,,Kristal’’.

U maju mesecu počinju pripreme za Svetski kup koje će se odigrati u Hrvatskoj u oktobru mesecu. Sekretar kluba Bosiljka Božić istakla je da će i pored skromnih sredstava ponosno predstavljati naš grad i našu zemlju. Kuglaški klub “Kristal” postoji  72.godine a trenutno broji preko 30 članova.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here