Odloženo finalno veče turnira u basketu 3 na 3

0
104

Finalno veče turnira u basketu 3 na 3 koje je trebalo da bude održano na terenima u naselju 4.jul odloženo je zbog kiše. Umesto toga, upriličeno je druženje u klubu mesne zajednice Dositej Obradović

Nevreme koje je u nedelju 7.jula zahvatilo Zrenjanin u poslepodnevnim časovima onemogućilo je održavanje finalne večeri turnira u basketu 3 na 3 koji se tradicionalno održava u naselju 4.jul. Poslednje večeri bilo je predviđeno da na turniru učestvuju paraplegičari i invalidi kao i gosti iz Beograda, članovi profesionalnog košarkaškog kluba invalida iz Beograda. Umesto turnira, upriličeno je druženje u Klubu mesne zajednice Dositej Obradović. Iskoristili smo priliku da razgovaramo sa gostima iz Beograda koji su nam se predstavili i rekli kakvu saradnju imaju sa Zrenjanincima.

Trener i osnivač kluba košarke u kolicima Despot Nikola Đurđević predstavio je pomenuti klub.

Pored basketa 3 na 3 igrao se i turnir u odbojci na pesku. U finalu, u mlađoj kategoriji, najbolje su se pokazale devojčice a ovom prilikom smo razgovarali sa Anđelom Praštalo koja je prenela utiske.

Predsednik Saveta mesne zajednice Dositej Obradović Duško Radišić sumirao je utiske sa pomenutog turnira i najavio novine za narednu godinu u samoj organizaciji.

Kao što je najavljeno plan je da se turnir održava dva puta godišnje a pored toga biće obezbeđen i još jedan teren koji će omogućiti da na turniru učestvuje veći broj ekipa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here