Finalno veče turnira 3 na 3

0
175

Na sportskim terenima u naselju “4. Jul” održano je finalno veče turnira u basketu “Tri na tri”. Za najbolje takmičare proglašeni su članovi ekipe “NIS” iz Zrenjanina.

Pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina, u organizaciji Mesne zajednice „Dositej Obradović” i udruženja „Magda”, koje se bavi humanitarnim radom u oblasti obrazovanja, kulture i sporta, na košarkaškom terenu u naselju “4. Jul” odigran je turnir u basketu “3 na 3, na kojem” je učestvovalo 16 ekipa.

Tokom takmičenja viđeni su izuzetno kvalitetni i zanimljivi dueli. Prisutan je bio veliki broj gledalaca i ljudi iz sveta sporta. Za najbolju juniorsku ekipu proglašeni su takmičari iz ekipe „RIP Siti“ , dok su u seniorskoj konkurenciji pobednički pehar podigli članovi ekipe „NIS“ iz Zrenjanina.

Mesna zajednica „Dositej Obradović“ zaslužuje da ima jedan turnir koji će biti tradicionalan u narednim godinama, kazao je Zoran Grujić, član Organizacionog odbora turnira.

Govoreći o značaju ovakvog tipa okupljanja, Mirko Miškov, glavni organizator turnira je rekao: Kao što je najavljeno, plan je da se trunir već od naredne godine odigrava dva puta godišnje. Biće obezbeđen i još jedan spotrski teren, koji će omogućiti da na budućim sportskim manifestacijama ovog i sličnog tipa učestvije veći broj ekipa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here