4. Turnir Prvenstva Srbije u odbojci na pesku

0
78

U Multimedijalnoj sali gradske kuće održana je konferencija za medije na kojoj je najavljen turnir Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, koji će biti održan ovog vikenda na terenima na kupalištu “Peskara”.

Od petka 12. do nedelje 14. jula na terenima na gradskom kupalištu “Peskara” biće odigran 4. turnir Prvenstva Srbije u odbojci na pesku. Ovaj turnir kod nas se igra već šestu godinu, a po treći put mečevi će biti igrani na Peskari. Veliku podršku u organizaciji ovog turnira pružili su Grad Zrenjanin, kao i Sportski savez grada Zrenjanina. Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura je istakao da je turnir veoma atraktivan i aktuelan, ali i da je prilika da pokažemo svoje turističko sportske potencijale s obzirom da su na Peskari izgrađeni tereni i adekvatna sportska infrastruktura neophodna za održavanje ovakvog takmičenja.

Za sada je za učešće na ovom turniru prijavljeno 26 muških i 10 ženskih ekipa. Takmičenje počinje kvalifikacijama u petak 12. jula u 10 časova dok su finala planirana za nedelju poslepodne.

Do sada odigrana 3 turnira prvenstva Srbije, a pobednici na turnirima su različiti. Turnir u našem grade u je četvrti,  naredni će biti odigrani  u Baču i Beogradu, a završnica će biti odigrana u Somboru od 14. do 16. avgusta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here