Najavljen 3. naučno stručni simpozijum Pivo, pivarske sirovine i oprema

0
165

Održana je konferencija za medije na kojoj je najavljen 3. naučno-stručni simpozijum ,,Pivo, pivarske sirovine i oprema’’.

U okviru manifestacije Dani piva u Zrenjaninu održaće se i treći po redu simpozijum ,,Pivo, pivarske sirovine i oprema’’ koji će i ove godine biti međunarodnog karaktera. Tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen plan i program ovogodišnjeg simpozijuma. Prisutnim novinarima se na početku konferencije obratio Vlada Dašić, sekretar organizacionog odbora simpozijuma koji je najpre sumirao rezultate iz prethodne dve godine a izrazio je i nadu da će simpozijum jednog dana postati međunarodni kongres.

Predsednik organizacionog odbora Srđan Kamenković govorio je o učesnicima trećeg simpozijuma. Tom prilikom je istakao da će oni doći iz zemalja okruženja, iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i mnogih drugih.

U ime Turističke organizacije grada Zrenjanina obratio se direktor Zoran Ljubotina koji je simpozijum prokomentarisao sa aspekta turističke ponude.

U sklopu suorganizacije Simpozijuma nalazi se i Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu. U to ime obratio se prof.dr Miodrag Kovačević.

Svečano otvaranje 3. simpozijuma održaće se 26.avgusta u kongresnoj sali hotela Vojvodina sa početkom u 19h a planirano je da traje tri dana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here