Predstavljen program ovogodišnje 33. Slaninijade u Kačarevu

0
1159

Povodom održavanja 33. Slaninijade u Kačarevu, predstavnici Organizacionog odbora predstavili su program ovogodišnje manifestacije.

Slaninijada je najveća privredno turistička manifestacija u južnom Banatu, a jedinstvena u svetu po svojoj sadržini. Upravo zbog te svoje specifičnosti od samog početka izazivala je veliko interesovanje u celom svetu, tako da je za par godina postojanja poprimila internacionalni karakter. Turistički klub „Slaninijada“ Kačarevo, kao organizator želi da od Slaninijade stvori manifestaciju koja bi pre svega ostvarila veliki komercijalni efekat na širem području opštine. O tome su na predstavljanju ovogodišnje manifestacije predstavnici organizatora Turističkog kluba Slaninijada.

Branislava Bogdanović iz Turističkog kluba Slaninijada je predstavila program koji će posetioci moći da vide tokom održavanja 33. programa manifestacije.

Efekti kojima se može pohvaliti Slaninijada su vidljivi i sada, a to su pre svih podizanje i pospešivanje proizvodnje i tova svinja u individualnom sektoru, doprinos u podizanju kvaliteta proizvoda od mesa, a pre svega slanine, kao i razvoj seoskog turizma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here