U GNB “Žarko Zrenjanin” počeo je kviz “Šta znaš o bajkama”

0
229

U Gradskoj narodnoj biblioteci “Žarko Zrenjanin” počeo je kviz “Šta znaš o bajkama” u kom će se nadmetati predškolci svih zrenjaninskih vrtića. Veliko finale očekuje se krajem iduće nedelje, a nakon kviza sledi besplatan kolektivni upis predškolaca u biblioteku.

Susretom ekipa predškolaca iz vrtića “Vila” i “Cvrčak”počeo je ovogodišnji kviz “Šta znaš o bajkama”, koji svake godine u okviru Dečije nedelje organizuju Gradska narodna biblioteka Žarko Zrenjanin i Predškolska ustanova Zrenjanin, a sve u cilju promovisanja knjige I čitanja i sa namerom da se kroz druženje I zabavu uvidi koliko predškolci poznaju dečiju književnost I svet koji ih okružuje I koliko su spremni da pomognu drugom I da razvju pozitivne odnose u igri. Po završetku kviza, kao I svake godine zrenjaninski predškolci dobiće besplatne članske karte gradske biblioteke.

Nakon vrtića “Vila” I “Cvrčak” nadmetali su se taskmičari iz “Sunčice” I “Crvenkape”, a narednih dana u poznavanju bajki I basni takmičiće se I ostali predškolci iz vrtića iz grada. Finale je zakazano za kraj naredne nedelje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here