Goran Kvrgić: U Zrenjaninu od ove godine na FAM-u menadžment u zdravstvu

0
441

Na konferenciji za medije u gradskoj bašti najavljen je početak nove školske godine za studente Fakulteta za menadžment u Zrenjaninu. Novu školsku godinu obeležiće završetak renoviranja zgrade nekadašnjeg Komiteta, u kojoj će fakultet biti smešten.

U Gradskoj bašti održana je konferencija za medije na kojoj je najavljen početak nove školske godine za studente Fakulteta za menadžment u Zrenjaninu. Dekan fakulteta Goran Kvrgić rekao je da je FAM u Zrenjaninu prisutan već četiri godine i da je cilj od samog početka bio da se svake godine onima koji upisuju fakultet kroz akreditaciju atraktivnih obrazovnih profila ponudi nešto novo i da je novina ove godine menadžment u zdravstvu. On je rekao da će u narednih dvadesetak dana biti završeni radovi na renoviranju zgrade nekadašnjeg Komiteta, ali da ipak, zbog trenutne epidemiološke situacije, studenti nastavu neće pratiti u ovoj zgradi nego posredstvom onlajn platforme.

Govoreći o tome šta će se nalaziti u zgradi nekadašnjeg Komiteta, u kojoj će biti smešten Fakultet za menadžment Kvrgić je rekao da će pored obrazovnih u ovoj zgradi biti dostupni i kulturni sadržaji.

Na fakultetu ima sedam smerova: četiri na osnovnim studijama i tri na master studijama, a studentima će u saradnji sa partnerima fakulteta biti ponuđena i mogućnost studiranja menadžmenta u saobraćaju, tehnologije hrane i mašinstva, rekao je Kvrgić uz napomenu da je u toku septembarski upisni rok i da svaki smer može da upiše po 30 studenata.

Dekan Fakulteta za menadžment je još rekao da ovaj fakultet nudi savremena znanja i mogućnost da ljudi studiraju ono što žele i ono što će ih jednog dana činiti uspešnim, a da sve to bude u skladu sa privrednim potrebama kako Zrenjanina tako i naše zemlje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here