Miodrag Zarković: Ne vidim šta je skandalozno u objavi Marije Zaharove o Vučiću

0
828

Ne vidim šta je skandalozno u objavi Marije Zaharove o Vučiću, ali je reakcija srpske strane skandalozna, rekao je novinar Miodrag Zarković.

Tviter obračun između Marije Zaharove i Marka Đurića napunio je naslovne stranice naših, ali i svetskih medija. Predsednik Vučić nije želeo da odgovara na napad portparolke ministarstva spoljnih poslova Rusije, ali je ubrzo stiglo i objašnjenje same Zaharove da je pogrešno protumačen njen tvit. Zamolili smo novinara Miodraga Zarkovića da prokomentariše ovu skandaloznu prepisku srpskih i ruskih zvaničnika.

Neočekivana bura koju je na društvenim mrežama podigla Marija Zaharova, portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova upoređivanjem fotografije Aleksandra Vučića pred Donaldom Trampom sa erotskom scenom Šeron Stoun iz Niskih strasti polako se smiruje – ali reakcije koje je izazvala i u Srbiji i Rusiji još uvek pristižu.

Zaharova, kao miljenica ministarstva spoljnih poslova Srbije na čiji poziv je pre dve godine obišla Srbiju i postala počasna građanka Guče i sa ministrom Ivicom Dačićem jela ruski šnit u hotelu Moskva u Beogradu, sada se našla se na meti kritika pojedinih srpskih političara sa svih strana političkog spektra.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here