Nosilac liste Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović tokom vikenda, a u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore u Beogradu, posetili su opštinu Barajevo i prigradsko naselje Batajnica

0
105

U okviru posete opštini Barajevo, prof.dr Vojislav Šešelj i Miljan Damjanović u Domu kulture obratili su se građanima koji su mogli da čuju konkretna rešenja radikala za preporod ovog kraja………………………………………………………………tonski 01”-1’22” (Barajevo)
Prema rečima predsednika Srpske radikalne stranke, radikali žele da ovaj zdravstveni problem reše sa Domom zdravlja kao i da ubrzano rešavaju ekološke probleme Barajeva.
Nosilac liste Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Beograda, Miljan Damjanović, obišli su i Batajnicu, gde su srdačno dočekani od ljudi koji pamte zlatno doba radikalske vlasti y Opštini Zemun.

Prof.dr Vojislav Šešelj je naglasio da će se radikali zalagati da Batajnica bude nova beogradska opština, a prema rečima lidera radikala “Srpska radikalna stranka ima i kadrove za vladanje u toj opštini“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here