Predsednik DSS-a Miloš Jovanović: ‚‚Kampanja ‚‚Budućnost Srbije‚‚ postaje sve nesnošljivija

0
190

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović ocenio je da  ‚‚kampanja ‚‚Budućnost Srbije‚‚ i način na koji se ona prikazuje u režimskim medijima postaje sve nesnošljivija jer se istovremeno vređa i inteligencija građana‚‚.

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je  na mitingu u Kruševcu da je „nepremostiv bedem onima, i spolja i iznutra, koji bi Srbiju da vrate u prošlost  u vreme pljačkaških privatizacija, kada su neki bili bogati, a narod siromašan”. Predsednika Demokratske stranke Srbije Miloša Jovanovića smo pitali za komentar aktuelne kampanje predsednika Vučića ‚‚ Budućnost Srbije.

Demokratska stranka Srbije je u saopštenju navela da već samim nazivom kampanje „Budućnost Srbije“ Aleksandar Vučić potvrđuje’’ loše rezultate šestogodišnjeg vršenja vlasti Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije. Da su dobri, predsednk Republike ne bi govorio o budućnosti jezikom obećanja, već o sadašnjosti, koju naziva „Zlatnim dobom Srbije“ i ostvarenim rezultatima.

Uz povećane socijalne razlike, uništene institucije, vladavinu neprava, sistemsku korupciju – sve ovo je realna slika današnje Srbije.‚‚ U saopštenju je istaknuto da ‚‚Budućnost Srbije nije ono što se obećava kampanjom „Budućnost Srbije“, jer nastavljanjem pogrešne politike Srbija neće iz „zlatnog“ dospeti u platinasto, već u kameno doba.‚‚

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here