Građevinska sezona je otvorena u gradu Zrenjaninu

0
93

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić obišao je radove na asfaltiranju Lovćenske, Durmitorske i Velebitske ulice u Mužlji

Građevinska sezona je otvorena u gradu Zrenjaninu pa je tim povodom gradonačelnik Čedomir Janjić sa saradnicima obišao radove na asfaltiraju Lovćenske, Durmitorske i Velebijske ulice u Mužlji. Radi se sanacija asfalta na teritoriji celog grada a uskoro se očekuje sanacija i u naseljenim mestima najavio je gradonačelnik a povodom trenutne situacije u naselju Mužlja rekao je sledeće:

Prema rečima predsednika Saveta MZ Ervina Palatinuša trebalo bi asfaltirati pet-šest ulica na staroj Koloniji i popraviti oštećenja na putevima. Ipak kao najveći problem izdvojio je sledeće:

Među okupljenim meštanima bilo je i onih koji su se obratili gradonačelniku sa željom da obiđe ulicu koja ovog puta nije bila predviđenja za asfaltiranje. U pitanju je ulica Nadežde Petrović koja ima vidna oštećenja na putu. Tamo smo razgovarali sa meštaninom Rajkom Gligićem koji je najpre rekao da je u proteklom periodu skupljao potpise kako bi i taj deo Mužlje bio asfaltiran a za gradonačelnika je imao sledeće pitanje:

S obzirom na to da se gradonačelnik sa saradnicima uverio u kakvom je stanju ulica Nadežde Petrović, plan je da se u narednom periodu počne sa asfaltiranjem pomenute ulice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here