U Baroknoj Sali gradske kuće otvorena je radionica IDENTIS projekta

0
307

U Baroknoj Sali gradske kuće otvorena je radionica IDENTIS projekta. Čiji su nosioci Turistička organizacija Vojvodine i mađarska županija Čongrad.

U baroknoj Sali gradske kuće otvorena je radionica projekta Integralnog razvoja prirodnog i kulturnog turizma u regionu Tise. Sa srpske strane partner je Turistička organizacija Vojvodine,a sa mađarske županija Čongar, koje imaju iskustva i u oblasti prekogranične saradnjei u oblasti turizma. Cilj projekta Identis, kao i svih projekata prekogranične saradnje jeste razmena iskustava i uspostavljanje i unapređenje saradnje. U ovom slučaju cilj je i unapređenje postojećih kapaciteta u oblasti turizma, stvaranje zajedničke baze podataka turističke ponude u regionu Potisja i brendiranje određenih proizvoda iz ove oblasti.

Grad Zrenjanin u projektu IDENTIS učestvuje preko ustanove “Rezervati prirode” i Turističke organizacije grada Zrenjanina.

Projekat IDENTIS pokrenut je novembra 2018. godine, a očekivani glavni rezultat projekta je povećanje broja posetilaca kulturnog nasleđa i atrakcija u Potisju, kao i uspostavljanje saradnje između turističkih organizacija, operatora, kompanija i stanovništva dve susedne države.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here