Novo u ponudi robne kuće Tišma

0
153

U robnoj kući „Tišma“ može te pronaći sve za vaš dom. Novo u ponudi u ovoj robnoj kući su svećnjaci od himalajske soli koje možete kupiti po veoma povoljnim cenama.

U robnoj kući „Tišma“ možete pronaći sve za vaš dom, elektromaterijal, opremu za vodovod i kanalizaciju, male kućne aparate, rasvetu, alate za profesionalce i hobiste, htz opremu, opremu za grejanje i drugo. U „Tišmi“ ćete pronaći i opremu za kuhinju: metalne sušače za posuđe, profesionalne noževe raznih dimenzija i namena, escajg, setove escajga, sunđere, krpe i još mnogo toga što vam je potrebno u kuhinji. U ponudi doo „Tišme“ su i lampe i svećnjaci od himalajske soli, koje mogu biti idealan poklon za predstojeći Dan zaljubljenih. Razlika među njima je u dimenzijama, dizajnu i u načinu na koji se pokreće emitovanje negativnih jona. Obe varijante su korisne i blagotvorne. Lampe i svećnjaci od himalajske soli napravljene su od grumenja himalajske soli u koje se postavlja sijalica ili sveća.Toplota koju one proizbode zagreva kristale soli što dovodi do emitovanja negativnih jona koji su povoljni za zdravlje čoveka pa je samim tim postignut i efekat prirodnog jonizatora. Ovi dragoceni negativni joni imaju osobinu da neutrališu pozitivne jone koji se oslobađaju upotrebom elektronskih uređaja u domaćinstvu ili računara i drugih aparata na radnom mestu koji stvaraju elektrosmog u našem okruženju. Svećnjak od himalajske soli ne može da se potroši i jedino se u njemu menja sveća, a možete koristiti i neutralne i mirišljive. Himalajska so koristi se u suzbijanju kožnih bolesti i alergija, olakšava disanje, suzbija nesanicu i umanjuje glavobolju.

Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom ili odloženo na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane ili čekovima građana bez kamate. Celokupan asortiman možete pogledati u „Tišmi“ u Beogradskoj ulici bb radnim danima od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 15 časova, a sve informacije možete dobiti putem telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here