Miroslav Parović – Odnosi Vučića i Đukanovića su rezultat ličnog biznisa

0
163

Odlični odnosi Vučića i Đukanovića rezultat su ličnog biznisa koji ide preko zajedničkih ljudi, rekao je Miroslav Parović, bivši predsednik Narodnog slobodarskog pokreta.

Budući predsednik vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da su lični i politički odnosi Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića odlični i da se oni medjusobno podržavaju i priskaču jedan drugom u pomoć kad god zatreba. Upitali smo bivšeg predsednika Narodnog slobodarskog pokreta Miroslava Parovića da li su ove tvrdnje Zdravka Krivokapića tačne.

Miroslav Parović je rekao da je međusobno podržavanje Vučića i Đukanovića i priskakanje u pomoć kad god zatreba  rezultat njihovog ličnog biznisa koji ide preko zajedničkih ljudi. S druge strane,  tražiti od Crne Gore da počne da vodi srpskiju politiku nego što je vodi vlada u Beogradu,  zahtevati  otpriznavanje Kosova  iako je Vučić u Vašingtonu potpisao da godinu dana on neće zahtevati otpriznavanje Kosova, kao i zahtev  da Crna Gora izađe iz NATO-a a pritom država Srbija potpisuje bileteralne sporazume sa Amerikom, predstavlja priskakanje u pomoć Đukanoviću.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here