Bijeljina – Gradonačelnik ugostio članove karate kluba Šampioni

0
113

Članovi karate kluba „Šampioni“ ostvarili su izuzetan uspeh postavši kadetski ekipni prvaci Republike Srpske, kao i juniorski prvaci. Za njih je u Gradskoj upravi u Bijeljini priređen svečani prijem.

Bijeljina je grad sporta i mladih. Da klubovi iz Semberije nižu uspehe i ostvaruju zapažene takmičarske rezultate dokazao je još jednom i bijeljinski Karate klub „Šampioni“. Postali su kadetski ekipni, ali i juniorski prvaci Republike Srpske. Zahvaljujući mladim generacijama i dobrom razvoju karate sporta uspeli smo da dođemo do ozbiljnog nivoa kvaliteta i rezultata, kažu u ovom klubu.

Karate klub „Šampioni“ je najtrofejniji karate klub u Srpskoj. Okitio se do sada sa 21 balkanskom medaljom. Pored do sada osvojenih medalja cilj je kažu u ovom klubu i jedna evropska. Za dobre rezultate kluba koji danas okuplja oko stotinak članova, zaslužna je kažu i nesebična podrška Gradske uprave.

Karate klub „Šampioni“ jedan je od pet klubova koji egzistiraju u gradu, što govori da je karate jako popularan sport u Bijeljini, kaže prvi čovek grada.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here