Ogrev – Akcija od 22. do 29. januara

0
59

Tokom nove nedeljne akcije na stovarištima Ogrev po veoma povoljnim cenama možete kupiti ugradni vodokotlić, Herz duo set, usisivač za pepeo, električnu testeru, drvo u paleti i briket.

Stovarišta Ogrev u svom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija trajaće od 22. do 29. januara, a po akcijskim cenama moći ćete da kupite ugradni vodokotlić, Herz duo set, usisivač za pepeo, električnu testeru, drvo u paleti i briket.

Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom, penzionim čekom ili putem sindikalne prodaje. Stovarišta Ogrev u gradu se nalaze na dve lokacije: u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb, a brojevi telefona su 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu i 731-518 za stovarište u Melencima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here