Ogrev – Akcijske cene Weber hidroizolacije, akrilnog silikona, osb ploča i uglja

0
70

Na stovarištima Ogrev od 3. do 10. decembra sve kupce očekuje nova nedeljna akcija tokom koje će po sniženim cenama moći da kupe Weber hidroizolaciju, akrilni silikon, osb ploče i ugalj, a kao novitete u svojoj ponudi Ogrev ove nedelje izdvaja Durston keramiku i wc šolje Laufen.

Na stovarištima “Ogrev” koja se u gradu nalaze na Lazarevačkom drumu bb i u Železničkoj ulici bb, a u Melencima na adresi Vujice Vujanova bb, možete pronaći celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Od 3. do 10. decembra sve kupce u Ogrevu očekuje nova nedeljna akcija, a kao novitete u svojoj ponudi Ogrev ove nedelje izdvaja Durston keramiku i wc šolje Laufen.

Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, posredstvom penzionog čeka, čekovima na 9 rata i administrativnom zabranom, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here