PUF – Naš cilj je da budemo neka vrsta ledolomca za ljude koji do sada nisu bili u politici

0
178

Pokret ujedinjenih fantoma čine ljudi različitog obrazovanja, polne i strarosne strukture čiji je zajednički cilj da delovanjem na teritoriji cele države svojim političkim porukama animiraju ljude da izađu na izbore, rekao je jedan od osnivača ovog pokreta Miljan Čičić.

Pokret ujedinjenih fantoma otvorio je kancelariju u Zrenjaninu i održao Skupštinu PUF, na kojoj su izabrani organi i tela tog pokreta. Ko čini okosnicu Pokreta i kakav je njegov program te da li će delovati samo u Zrenjaninu ili na teritoriji cele zemlje pitali smo jednog od osnivača Pokreta ujedinjenih fantoma Miljana Čičića.

Krajem avgusta Pokret ujedinjenih fantoma je u Zrenjaninu otvorio prvi Puf klub u Srbiji, gde će se okupljati, prema rečima osnivača, članovi ovog pokreta i slobodnomisleći ljudi. Pored otvaranja kluba, održana je i Skupština Pokreta ujedinjenih fantoma, na kojoj su izabrani organi i tela ovog pokreta.  Za predsednika Skupštine izabran je mr Milan Jović iz Novog Sada a za predsednicu Upravnog odbora Jovana Ružičić, predsednica Centra za mame iz Beograda.

Klub se nalazi u naselju Bagljaš, u okviru tržnog centra u ovom delu Zrenjanina, sa vidnim obeležjima i slikom Miljana i Minje. Otvaranju su prisustvovali brojni saradnici i prijatelji, a kako je rekao Miljan Čičić, osnivača Pokreta ujedinjenih fantoma, cilj im je da animiraju javnost, da se što više građana uključi u politička dešavanja, naročito onaj deo građana koji misli da su na političkoj sceni svi isti i da na izborima daju svoj glas nekoj od opozicionih opcija. U planu im je da kancelarije otvore u Novom Sadu i Beogradu ali i širom Srbije, istakao je Čičić i dodao da je cilj PUF-a da budu “neka vrsta ledolomca za ljude koji do sada nisu bili u politici.”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here