Devetnaestogodišnji konobar Veljko Žegarac pretučen jer je zamolio goste da napuste lokal

0
657

Devetnaestogodišnji konobar Veljko Žegarac iz Kleka, brutalno je pretučen kada je od gostiju, koji su zakupili prostor povodom dečijeg rođendana, zatražio da u 20 sati, do kad su i zakupili lokal isti napuste. Povodom ovog slučaja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su Ž. S. (1965) i M. S. (1990) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Konobara Veljka Žegarca, devetnaestogodišnjeg momka iz Kleka pretukli su gosti u jednom zrenjaninskom lokalu nakon što je insistirao da se raziđu u 20 časova, do kad su zakupili prostor radi proslave dečijeg rođendana. Nakon što su ga pretukli pretili su mu da će ukoliko događaj prijavi ubiti i njega i članove njegove porodice. Sem Veljka povredili su i kuvaricu i njenog supruga. U Zrenjaninskoj bolnici lekari su Veljku konstatovali povrede vrata i grudnog koša zbog koji je nekoliko dana bio hospitalizovan. Veljkova majka, Ivana Pavlović, rekla je da će podneti privatnu tužbu protiv lica koja su pretukla Veljka te da će slučaj isterati do kraja kako više nijedno dete ne bi nastradalo kao što je njen sin nastradao ni kriv ni dužan. Za Veljka svi u komšiluku i u porodici imaju samo reči hvale. Miran, tih, pošten i vredan, a pre svega dobar sin i dobar brat – ovo su samo neke od reči kojim ga opisuju oni koji ga poznaju.

Povodom ovog slučaja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su Ž. S. (1965) i M. S. (1990) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Ž. S. je, po nalogu osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu, određeno zadržavanje do 48 sati, a sutradan je uhapšen i M. S, nakon čega su obojica uz krivičnu prijavu, privedeni tužiocu na saslušanje, koji je zatražio da im se odredi pritvor.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here