Akcija prikupljanja novogodišnjih paketića

0
79

Nakon uspešno sprovedene akcije prošle godine, u akciji prikupljanja novogodišnjih paketića ove godine učestvovaće dvadesetak gradova. Akcija traje do 25. decembra a svi Zrenjaninci koji žele da se priključe paketiće mogu da ostave na Dečijem odeljenju Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” svakog radnog dana od 8 do 19 časova, a subotom od 9 do 13 časova.

Okupljeni oko ideje da predstojeće praznike ulepšaju deci iz materijalno ugroženih porodica, grupa dobrih ljudi prošle godine je na društvenim mrežama, pokrenula humanitarnu akciju prikupljanja novogodišnjih paketića u kojoj je sakupljeno 4837 paketića za decu iz 2047 porodica. Ove godine, akciji koja traje do subote, 25. decembra, pridružilo se čak 20 gradova. Prihvatni centri otvoreni su u Subotici, Novom Sadu,  Zrenjaninu, Vršcu, Kikindi, Inđiji, Rumi, Bačkoj Topoli, selu Đala,  Nišu, Kraljevu, Kragujevcu, Kruševcu, Šabcu, Lapovu, Smederevu, Beogradu i Vranju.

Svi Zrenjaninci koji žele da se priključe akciji, na kraju još jedne teške godine koju ostavljamo za sobom, paketiće mogu da ostave na Dečjem odeljenju Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” svakog radnog dana od 8 do 19 časova, a subotom od 9 do 13 časova. Biblioteka ovu humanitarnu akciju realizuje u koordinaciji sa sugrađanima okupljenim oko grupa: “Obrok za porodicu – Zrenjanin” i “Tate za decu – Zrenjanin”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here