Đorđe Vukadinović – Iza pretnji smrću koje mi je uputio Simo Spasić stoji vlast

0
213

Komentarišući pretnje smrću koje mu je uputio Simo Spasić, glavni i odgovorni urednik časopisa Nova srpska politčka misao Đorđe Vukadinović je rekao da je jasno da iza ovih pretnji stoji vlast zbog njegovog doslednog opozicionog angažmana i kritičkog odnosa prema aktuelnom režimu.

Đorđe Vukadinović, glavni i odgovorni urednik časopisa Nova srpska politčka misao izjavio je na konferenciji za medije da iza pretnji smrću koje mu je uputio predsednik Udruženja kidnapovanih i ubijenih sa Kosova Simo Spasić, ne stoji ta osoba, nego neka ruka iz vlasti te da će ukoliko mu se nešto bude desilo odgovornima smatrati predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, jer su po funkciji odgovorni za delovanje, ponašanje i ispade Spasića. Pitali smo Đorđa Vukadinovića kako i zbog čega je došlo do pretnji od strane Sime Spasića i da li ga je iko kontaktirao u cilju pružanja zaštite.

Simo Spasić, poznat je po tome što često sa megafonom ometa skupove koji su kritički nastrojeni prema vlasti i ovo nije prvi put da nekome upućuje pretnje. Početkom septembra novinar portala Južne vesti, dobio je nekoliko uznemirujućih i pretećih poruka od njega nakon što je taj portal objavio tekst o prostorijama koje je organizacija koju vodi Simo Spasić dobila na korišćenje od Grada Niša.

Đorđe Vukadinović, glavni i odgovorni urednik časopisa Nova srpska politička misao smatra da iza pretnji koje mu je uputio Spasić stoji vlast te da je on meta zbog svog doslednog opozicionog angažmana na jasnoj patriotskoj i opozicionoj liniji oko osnovnih državnih i državnotvornih tema.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here