Borko Stefanović – Govor mržnje je prisutan u svim medijima sa nacionalnom frekvencijom

0
93

Prema rečima Borka Stefanovića, zamenika predsednika Stranke slobode i pravde, Dragoslav Bokan je poslat od aktuelnog režima na TV Pink da saopšti ono što Vučić misli ali ne sme da kaže, jer Marinika Tepić predvodi pobedničku listu koja će na aprilskim izborima poraziti ovaj nenarodni režim.

Reditelj Dragoslav Bokan nedavno je uvredio potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić. U svojoj izjavi, on je zamerio Tepićevoj na rumunskom poreklu, opisujući je kao “nacionalnog neprijatelja”, što je, prema rečima Borka Stefanovića, zamenika predsednika SSP, dokaz da aktuelna vlast baštini govor mržnje i da je u pitanju nastavak politike devedesetih godina, dok predstavnici Republičkog regulatornog tela (REM) upozoravaju da govoru mržnje nema mesta na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Koliko je govor mržnje prema političkim neistomišljenicima rasprostranjen u medijima pitali smo zamenika predsednika SSP Borka Stefanovića.

Grupa opozicionih stranaka upozorila je da je potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i nosilac zajedničke liste tih partija na predstojećim parlamentarnim izborima Marinika Tepić „javno proglašena državnim neprijateljem” zbog njenog nacionalnog porekla. Reditelj Dragoslav Bokan, gostujući na TV Pink, odbacio je kritike da je Mariniku Tepić vređao na nacionalnoj osnovi i naveo da „neko pokušava da stvori nepostojeći sukob sa Rumunima” kao i da je „iz revolta” pomenuo funkcionerku SSP kao „prvu i jedinu Rumunku u istoriji fenomenalnih odnosa Srba i Rumuna, koja kvari te odnose”. Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović je istakao da je govor mržnje prisutan u medijima sa nacionalnom frekvencijom celu deceniju, a da je ovaj napad na Mariniku Tepić rezultat straha aktuelnog režima koji je Dragoslava Bokana poslao na televiziju Pink da saopšti ono što Vučić misli ali ne sme da kaže.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here