Doo Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja prenosive i blutut zvučnike modernog dizajna i odličnog kvaliteta zvuka koje možete kupiti po veoma povoljnim cenama i najpovoljnijim uslovima plaćanja. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

Doo “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Ukoliko ste ljubitelji muzike i dobre zabave za novogodišnju žurku možete se opremiti u robnoj kući Tišma gde vam je na raspolaganju širok izbor zvučnika, mini linija, multimedijalnih uređaja i još mnogo toga. “Tišma” posebno iz ponude izdvaja prenosive i blutut zvučnike modernog dizajna i odličnog kvaliteta zvuka. Sve to možete kupiti po najpovoljnijim cenama i najpovoljnijim uslovima plaćanja.

Doo Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.